mandag den 9. november 2015

The Maze Runner

The Maze Runner af James Dashner
Udgivet: 06.10.2009
Genre: Dystopisk science fiction
Sider: 371
Forlag: Chicken House
Antal stjerner: ****
Originalsprog: Engelsk
Sprog: Engelsk
Handling: Thomas befinder sig pludseligt i midten af en labyrint sammen med andre drenge. Ingen ved hvorfor de er der, og hvem de er, men de ved, de vil væk derfra. De vil ud af labyrinten. Hver dag ændres labyrinten lidt, og det er løbernes job at finde en udvej. Thomas bliver løber, men at være en løber er ikke uden tab…
Skrivning: Ofte kan man gætte sig lidt frem til, hvad der vil ske, men alligevel formår forfatteren at komme med en del plot twists, der virkelig fanger én. Slutningen er virkelig fed og leder op til flere bøger! Bogen er skrevet i et meget detaljeret og flydende sprog, der gør den nem at læse.
Mine tanker mens jeg læste bogen: Man følger med i alle Thomas' tanker og refleksioner, som gør, man føler, man kender ham. Der er mange stærke følelser, man kan perspektivere til nutidens liv.
Min holdning: The Maze Runner er vildt god, men jeg savner lidt romantik, der kan pifte bogen op. Bogen føltes nærmest kun som en god prolog, da man først i slutningen begynder at forstå hvilket univers, Thomas er havnet i.
Den anbefales helt klart!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar